Meer info

Om het 125-jarig bestaan van Koninklijke Harmonie “De Kluchtige Vrienden” dit jaar nog wat extra in de verf te zetten, zijn er een aantal in het oog springende activiteiten.

Oldtimermeeting & rondrit

Wij blazen verzamelen voor oldtimerliefhebbers. De oldtimerrijders zullen hun voertuig kunnen parkeren op het plein en de bolides even laten staan blinken in de zon. De oldtimerbezoekers kunnen hun hartje ophalen bij het bekijken van al dat moois.

Vanaf 14:00u is het vertrek gepland voor de rondrit doorheen de streek.
Van 17:00u tot 19:00u kan iedereen die zich tijdig inschrijft, genieten van frietjes-Foodtruck op het terras. Drankjes zijn uiteraard de hele dag door aan democratische prijzen verkrijgbaar.
PS. Ook niet-oldtimers zijn welkom voor de meeting/rondrit, schrijf je in (aan verminderde prijs)!!!

Inschrijvingen vóór 9 juli zijn verzekerd van een genummerde rallyplaat!

 

Spring eens binnen, kom eens langs & doe mee…steun onze harmonie, word muzikant of sympathisant, altijd welkom op ons terras!!

Wandelen

Op woensdag 15 augustus 2018 kan u bij ons komen wandelen door de natuur. Een tocht van om en bij de 20km ligt voor u klaar…

 Fietsen

Voor de fietsers is er een iets uitgebreider programma, maak een keuze uit een tochtje van 20, 40 of 60 km.

 Terras

Op de verzamelplek (Dorpsstraat 25 – achter het Gemeentehuis) kan u genieten van een drankje op het terras, of even binnenwippen in onze zaal voor een voorstelling van onze harmonie door de eeuwen heen…

 

Prijzen

  • Oldtimermeeting & rondrit: € 15
  • Wandel of fietstocht + gratis consumptie: € 4
  • Foodtruck (frietjes & snacks): € 12

Je kan hier inschrijven:

Wandelen of fietsen

Oldtimermeeting