Oldtimerevenement in Wellen 2023

Oldtimerevent in Wellen: Schrijf je nu in!

Harmonie De Kluchtige Vrienden organiseert voor de vijfde keer het Oldtimerevent in het pittoreske dorpscentrum van Wellen. Op dinsdag 15 augustus kunnen autoliefhebbers en enthousiaste deelnemers genieten van een dag vol plezier, gezelligheid en prachtige oldtimers.

Een hoogtepunt van het Oldtimerevent is de vrije rondrit van ongeveer 120 kilometer, waarbij deelnemers meerijden met hun geliefde oldtimers. Met behulp van een roadbook bolleke pijl kunnen ze genieten van de prachtige landschappen van Haspengouw.

Voor fietsliefhebbers zijn er routes van 25, 35, 40, 50 of 70 kilometer. Geniet van de prachtige natuur en pittoreske dorpjes tijdens een ontspannen fietstocht.

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt vanaf 09.00 uur. Kies voor een broodmaaltijd of een spek en ei voor slechts 7 euro per persoon. Inschrijving met oldtimer kost 17 euro inclusief ontbijt voor bestuurder en auto. Passagiers, sympathisanten en fietsers kunnen ook genieten van het ontbijt voor 7 euro.

Op het evenement is er een gezellig terras waar je kunt genieten van koffie, taart en koude dranken tegen democratische prijzen. Daarnaast is er een rommelmarkt op wandelafstand voor de liefhebbers van snuisterijen.

Het Oldtimerevent in Wellen is een geweldige gelegenheid voor autoliefhebbers om de prachtige oldtimers te bewonderen.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan dit geweldige evenement! Bezoek onze website voor meer informatie en inschrijvingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het Oldtimerevent in Wellen op 15 augustus!

Wil je graag meerijden met je oldtimer, dan kan je hier inschrijven.

Als je graag wil komen kijken of meefietsen en genieten van een heerlijk ontbijt, dan kan je hier inschrijven.